Omdat uw product het beste verdient!

IAMGREENCONCEPTS

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij Scherp Verpakkingen hoog in het vaandel, bijna al onze producten zijn recyclebaar en zodanig geproduceerd dat het milieu zo weinig mogelijk wordt belast. We gaan echter nu een stapje verder! 

I AM GREEN CONCEPT is een ontwikkeling bedacht omdat wij als bedrijf nog meer willen betekenen op het gebied van milieu. Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen, Scherp Verpakkingen ontwikkelt samen met haar leveranciers verpakkingen speciaal voor I AM GREEN CONCEPTS die zo milieu vriendelijk als mogelijk worden geproduceerd, denk aan:

  • Grondstof besparing door nieuwe productietechnieken.
  • Gebruik van oneindige grondstoffen (suikerriet) in plaats van eindige producten (aardolie)
  • Door het produceren van meermalig te gebruiken verpakkingen.
  • Volumetransporten (minder uitstoot van CO2.
  • Sociale werkgelegenheid en re-integratie.

Samen kunnen wij met de klant dit concept op basis van deze begrippen ontwikkelen en een klant specifiek product op de markt brengen. U kunt uw ontwikkelde concept echter uitbreiden door de specifieke eisen aan dit product te verhogen of aan te passen. Uw product kan 100% milieuvriendelijk worden. Dit klant specifieke ontwerp is alleen voor u als klant maar door dit te ontwikkelen voor meerdere klanten blijft de kostprijs laag.

Wij ontwikkelen dus speciaal voor u een I AM GREEN PRODUCT

Om een I AM GREEN CONCEPT  product in de markt te brengen willen wij graag met u aan tafel om samen de beste manier te vinden om uw product zo milieuvriendelijk mogelijk te maken en te promoten.

Naast het milieu vriendelijke concept, willen wij ook de promotie voor uw product niet vergeten, door gebruik te maken van het I AM GREEN CONCEPT