Omdat uw product het beste verdient!

PRIJSVERHOGINGEN

 

Geachte relatie,

Afgelopen maanden zijn er vanuit verschillende bronnen grote prijsverhogingen aangekondigd voor de grondstoffen, vooral in de papierindustrie zijn er veel geruchten dat er een prijsverhoging zit aan te komen, die variëren van 6 tot 10 %.

Ook wij ontkomen er niet aan om deze prijsverhogingen door te voeren en zullen daarom ook gedwongen zijn om vanaf eind mei, begin juni alle producten die u bij ons koopt aan te passen aan het nieuwe prijsniveau.

Omdat wij als Scherp Verpakkingen veel verschillende producten verkopen is het onmogelijk om dit nu via deze brief met een percentage aan te geven. Wij zullen dan ook, bij nieuwe orders, u een orderbevestiging sturen met daarin vermeld de nieuwe prijs van u bestelde product.

Omdat veel producten, geproduceerd van papier, opgebouwd zijn uit verschillende papiersoorten is het onmogelijk om specifiek aan te geven hoeveel procent uw product is verhoogd zonder dat wij dit met de fabriek overleggen.

Wilt u niet voor verassingen komen te staan, dan vragen wij u om tijdig van te voren prijs op te vragen van uw product, wij zullen dan calculeren met de nieuwe grondstoffenprijs en deze aan u doorgeven.

Wij hopen met u  met deze brief voldoende te hebben geïnformeerd,

 

Met vriendelijke groet,

Wilt u de brief in pdf formaat downloaden klik op prijsverhogingen-scherp-verpakkingen-2017.pdf