Omdat uw product het beste verdient!

EEN TERUGBLIK OP 2016

 

Een terugblik op 2016

Het afgelopen jaar 2016 was voor Scherp verpakkingen een succesvol jaar, we mogen terugkijken op een druk en bewogen jaar. De ontwikkelingen bij Scherp Verpakkingen gaan snel, de bloemenbranche blijft groeien en ons nieuwe project “De Verhuisbranche” gaat veel sneller dan gedacht en de verwachtingen voor 2017 zijn dan ook hoog gespannen.

Op de vestiging Scherp Verpakkingen Aalsmeer zijn we met 50% meer ruimte uitgebreid om onze voorraad op peil te kunnen houden en zoals het er nu uit ziet is dat voor de komende tijd niet voldoende. De tijd zal het leren.

Klik voor een printversie op de link: een terugblik op 2016

Ron van den Heuvel en Herman van Rouwendaal  zijn ons team komen versterken in De Kwakel en beginnen al aardig hun draai te vinden in de Bloemen en planten-, en Verhuisbranche. Samen met Hans Driel zijn zij de aanspreekpunten in De Kwakel.

Een vooruitblik op 2017

De economie in 2017 zit weer in de lift en dat kunnen wij merken, niet alleen de vraag naar verpakkingen wordt groter maar ook de grondstoffen worden schaarser. Dat zet de prijzen van de verpakkingen onder druk en wij zullen daar het komende jaar mee moeten omgaan.

Met nieuwe product ontwikkelingen zijn we druk bezig in 2017, nieuwe verpakkingen zijn al in uitvoering en onze voorraden worden daarop aangepast. Vooral besparing van grondstof is een belangrijke factor in de ontwikkeling van nieuwe producten.

We gaan vanaf juni een productlijn inzetten voor de hard groeiende webshopmarkt, de explosief gegroeide markt vraagt om veel aandacht op het gebied van verzending van hun producten. De nieuwe verpakkingen bestaan uit autolock webshopdozen, verzendzakken en aanverwante artikelen.

De vestiging Scherp Verpakkingen Krimpen heeft een opknapbeurt gekregen en ziet er weer appeltje fris uit. Ook de buitenzijde heeft een opknapbeurt gehad. We kunnen er voorlopig met frisse moed tegenaan.

Terug