Omdat uw product het beste verdient!

Over ons

Scherp Verpakkingen is een no nonsens bedrijf, we houden van open communicatie en proberen op deze manier langdurige relaties op te bouwen. Scherp Verpakkingen bestaat momenteel uit 10 personen en ons hoofdkantoor is gevestigd, vanaf 17 december 2018 in Zevenhuizen (Z-H)

Personalia:

Ans van der Weide-Kortman is sinds januari 2014 werkzaam bij Scherp Verpakkingen als binnendienst commercieel medewerker. Ans is getrouwd en moeder van een dochter. Ans houdt van op vakantie gaan naar warme landen waar zij kan diepzeeduiken. U krijgt Ans meestal als eerste aan de telefoon en zij kan u verder helpen of doorverbinden met haar collega’s.

Frans Slappendel is sinds maart 2010 werkzaam bij Scherp Verpakkingen als binnendienst commercieel medewerker. Frans is ongetrouwd en gek op voetbal, zowel het beoefenen van het spelletje als het kijken naar zijn favoriete club, die ik hier niet zal noemen. Frans onderhoudt het contact met de bloemen en planten klanten.

Richard Kalkman is sinds mei 2011 werkzaam bij Scherp Verpakkingen. Richard woont samen en is vader van een zoon. Richard houdt van snelle auto’s en vakantie houden in verre oorden. Richard is degene die onze voorraad en uw bestellingen vanuit onze voorraad regelt.

Ralph Nenk is mede-eigenaar en directeur van Scherp Verpakkingen. Ralph woont samen en is vader van een zoon. Ralph gaat graag op vakantie naar warme oorden en houdt van gezelligheid. Ralph is voor zijn werk meestal onderweg en is voor veel klanten het aanspreekpunt. Op vragen van klanten reageert Ralph direct of anders zo snel als mogelijk. Ralph heeft er een hekel aan als mensen moeten wachten op antwoord.

Leen Schakelaar is mede-oprichter, mede-eigenaar en directeur van Scherp Verpakkingen. Leen is getrouwd en vader van 3 dochters en opa van een kleinzoon en een kleindochter. Leen houdt van beachvolleybal (vooral het na borrelen) op vakantie gaan met zijn caravan en BBQ. Leen is meestal op het bedrijf te vinden en probeert alles in de juiste banen te leiden.

Hans Driel is werkzaam sinds december 2015  Hans is getrouwd en heeft 2 dochters. Hans is zeer sportief en doet aan vele sport activiteiten. Hans regelt alles voor de verhuisbranche. 

Herman van Rouwendaal is werkzaam voor Scherp Verpakkingen, Herman is een fervent golfer en is dus veelvuldig op de baan te vinden. Herman is zeer vakkundig en heeft veel ervaring . Herman kan u alles over verpakkingen en vooral verhuisproducten vertellen.

Ron van den Heuvel is op 28 september bij Scherp Verpakkingen begonnen.  Ron is werkzaam op de vestiging in De Kwakel. Ron is getrouwd en vader van een dochter. Ron houdt van mooie auto's en zijn favoriete vakantieland is Italië. Samen met zijn vrouw wandelen ze veel en snuffelen ze in hun vrije tijd graag rond op rommelmarkten.

Lees meer