Omdat uw product het beste verdient!

NOVITEITEN IN DE VERHUISBRANCHE

Klik op de link voor de productenlijst-verhuis-scherp-verpakkingen.pdf

Scherp Verpakkingen blijft niet stil zitten, de trots gepresenteerde verhuisbox en movebox  SOLID hebben alweer een nieuwe versie en wel de VERHUISBOX SOLID 2.0 en de MOVEBOX SOLID 2.0. In samenspraak met klanten en leveranciers hebben wij een upgrade gedaan van de toch al zo populaire dozen. 


VERHUISBOX EN MOVEBOX 2.0

SCHERP VERPAKKINGEN is trendsetter op het gebied van duurzame en milieuvriendelijke verhuisartikelen. Door de verbeterde kwaliteiten en gebruik te maken van oneindige grondstoffen heeft Scherp Verpakkingen een nieuwe trend gezet in de verhuismarkt.

Wat kunt u verwachten:

  • SCHERPE prijzen voor top kwaliteit.
  • Al onze verhuisartikelen zijn uit voorraad leverbaar vanuit onze magazijnen in De Kwakel en Krimpen aan den IJssel, afhalen is ook mogelijk.
  • Leveringen door heel Nederland.

Verhuismaterialen

Een verhuizing organiseren is altijd een hele klus, een vlot verloop heeft te maken met een goede organisatie en deze begint bij goed verpakkingsmateriaal, zoals stevige kartonnen verhuisdozen die snel op te zetten zijn en eenvoudig te sluiten, voorzien van handgrepen voor makkelijk transport.

Voor het opslaan en verhuizen van u waardevolle spullen hebben wij standaard verpakkingen op voorraad, verhuisdekens, verhuis-, boeken-, archiefdozen, plakband, etiketten, vloer afdekking, meubel-, matras-, stoel-, bankhoezen, afdekfolie, span-, bagagebanden, stiften, wikkel- en luchtkussenfolie.

Verhuismaterialen export

Naast onze standaard verhuismaterialen hebben wij, voor de verhuizingen die nog zwaardere verpakking nodig hebben, speciaal op maat gemaakte kisten die wij kunnen produceren. Deze kisten zij ook geschikt voor verhuizingen naar verre landen conform ISPM15 voorschriften. Dit houdt in dat alle hout via heat treatment is behandeld. Alle kisten zijn dan ook gestempeld en kunnen, als u dat wenst, ook van andere merktekens worden voorzien. Ook is het mogelijk dat deze kisten aan de binnenzijde worden bekleed met LDPE folie tegen vocht of VCI folie tegen corrosie.

Lees meer